Pupukoriste

Koristeiden tekeminen on minusta kakkujen tekemisessä kaikkein mukavinta ja niissähän opettelua riittää. Kuvittelin sen olevan paljon vaikeampaa kuin se olikaan, itse asiassa aika yksinkertaisilla nikseillä ja tekniikoilla saa aikaan todella hienoja tuotoksia.

Eräs ystäväni pyysi toukokuussa tekemään 2-vuotiaan  lapsenlapsensa synttärikakkuun pupukoristeen, koska tyttö rakastaa pupuja eikä mistään sellaista löytynyt valmiina. Malli otettiin hänen rakkaimmasta pupustaan (tuo vaaleanpunainen) ja viereen tehtiin sille kaveri. Koriste oli kuulemma ollut mieluinen.

Puput on marsipaania ja alusta gum pastea.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: