Leon autoratakakku

imageimageLasten kakut ovat ehdottomia suosikkejani! Leon toiveena synttäreille oli autoratakakku. Kakkuun haluttiin ruutulipputeemaa, autoja, renkaita ym. sopivaa rekvisiittaa. Leon  suosikkeihin kuuluivat myös Salama McQueen ja Martti,, jotka saatiin aikaiseksi netistä löytyviä kuvia mallintamalla.

Kakusta tuli aika iso, syötävää riitti ainakin 40 hengelle. Kakkupohja oli suklaakakkua ja täytteenä valkosuklaa- ja mansikkamoussea. Kuorrutus oli vaahtokarkkimassaa ja marsipaania, ruohotupsut saatiin vihreällä pastavärillä värjättyä voikreemiä spagettityllalla pursottamalla. Autonrenkaat tehtiin mustasta marsipaanista (se on kätevää, kun ei tarvitse erikseen värjätä, mustaa väriainetta kun tarvitaan tuhottomasti) ja viimeistely renkaisiin siveltiin hopean värisellä syötävällä maalilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: