Masukakku

imageimageBabyshower-kutsuja vietetään jonkin verran Suomessakin, mutta kovin yleisiä ne eivät taida olla. Amerikoissa se on kai suorastaan välttämättömyys ja usein juhlaan kuuluu masukakku (bellycake). Tämän kakun tein työkaverilleni viime syksynä, kun hän jäi äitiyslomalle. Suurin osa kakusta syötiin työpaikalla, mutta yläosan oli varannut tuleva isä… Koska tiedossa oli, että tulokas on poika, tehtiin mekosta tietenkin vaaleansininen. Kainaloon laitettiin nalle ja mukaan vielä kalloja, jotka on äidin lempikukkia. Sisällä on suklaakakkupohja cappuccinomoussella. Masu-osa on paistettu jalkapallovuoalla ja pienempien ”pallojen” aikaansaamiseksi pitikin hetki miettiä sopivaa astiaa, mutta juuri parahultaiset metalliset kulhot lopulta löytyivät. Mekko on Satin Ice- kaulintamassaa ja iho marsipaania.

1 kommentti

  1. Johanna says:

    Ja hyvää oli! 🙂 Tässä kakussa yhdistyi ulkoinen ja sisäinen kauneus. Saatiinpa säästettyä palat vielä pakkaseen, jotka syötiin vauvan kotiuduttua. ♡

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: