Angry birds!

Angry birds -kakut ovat olleet hyvin suosittuja jo monta vuotta, mutta nyt vasta minulle tuli tilaisuus kokeilla, miten se luonnistuu. Jalkapallovuoan ja netistä printattujen kuvien avulla siitä selvisin oikeastaan aika helposti ja kivaa oli. Tärkeää oli saada riittävän tuima ilme linnulle, nössö versio olisi varmaan ollut sankarille pettymys. Linnussa on suklaakakkupohja ja täytteenä mansikkamoussea. Onnea sankarille!

image

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: