Sähkömiehen kakku

Kun pyydettiin tekemään kakku 80-vuotiaalle sähköteknikolle työhön liittyvin koristein, oli netin kuvahaku enemmän kuin tarpeen. Sankari on tehnyt monipuolisen työuran sähkötolppien pystyttämisestä toimistohommiin ja mm. väsännyt itse kuuseen sähkökynttilät kauan ennen niiden yleistymistä. Kakkuun päätyi muutaman kokeilun jälkeen hengenvaaramerkki, pihdit ja sähköjohtovyyhti sekä reunakoristeeksi sähkötolppia johtoineen. Onnittelut kunnioitettavan iän saavuttaneelle!

image

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: