Ristiäiskoristeita

Blogi on halunnut pitää aika pitkän loman, koska ei ole ollut päivitettävää vähään aikaan. Päivittämisen sijaan aika on mennyt kunnonkohotusprojektissa ja takaisin työelämään sopeutuessa loman jälkeen. Joogaopiston joogaa ja melontaa -kurssilla rakastuin lopullisesti melontaan ja voisinkin siirtyä kokopäiväiseksi melojaksi, jos ei Suomen ilmasto ja perheen talous tuottaisi siihen pieniä haasteita.

Ihan täysin en kuitenkaan ole unohtanut kakkujakaan. Olen seurannut uusia tuulia ja alkanut hyödyntää erityisesti Pinterestiä. Niin ja tulihan Kinuskikissaltakin viesti: olin voittanut hänen kesäkakkukisansa lomakakkukuvallani 500 kuvan joukosta!

Mutta syksyn tullen leipomisintokin alkaa nousta. Hyvään alkuun pääsin näillä tutuilla koristeilla, jotka tilattiin tytön ristiäiskakkuun.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: