Moottoripyöräkakku

Moottoripyöräilyyn hurahtaneelle ja Barcelonan futisjoukkuetta fanittavalle miehelle järjestettiin yllätyksenä 50-vuotisjuhlat. Kakussa piti nämä intohimot näkyä. Barcan tunnus ei tuottanut päänvaivaa, mutta moottoripyörä oli hankalampi tapaus. Vaikka en ollut ennen tehnyt pyörää 3D:nä enkä ymmärtänyt moottoripyöristä mitään ja vaikka aikaa koristeen tekemiseen jäi luvattoman vähän, jostakin masokistisesta syystä päätin kuitenkin väkertää retrohenkisen pienoismallin.

image

Netti pelasti jälleen. Mallia löytyi sen verran, että juhlapaikan hämärässä pyörä ilmiselvistä fysiikan lakien vastaisista yksityiskohdista huolimatta meni moottoripyörästä. Kakku sisältää red velvet -pohjan tuorejuustokreemillä – toimii aina. Toivottavasti yllätetty sankari on jo toipunut juhlinnasta…

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: