Ryhmä Hau -kakku

Kun omat lapset on jo isoja, ei pysy kärryillä lasten suosikeista ja ohjelmista. Parikymmentä vuotta sitten se ei ollut mikään ongelma – osaan vieläkin Muumi-piirrettyjen kaikki repliikit ulkoa, kun niitä katseltiin VHS-nauhoilta yhä uudelleen. Tai ehkä jokunen repliikki on saattanut jo unohtuakin…

Tästä voi päätellä, ettei Ryhmä Hau ole kuulunut tietämykseeni, mutta eihän se kakun tekemistä estä. 3-vuotiaan synttärisankarin äidin ohjeilla syntyi ihan uskottava versio, varsinkin, kun koirafiguureja ei tarvinnut tehdä, ne kun lisätään kotona kakun päälle.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: