Maantieteilijän kakku

Maantieteilijäksi valmistunut toivoi juhliinsa kakkua, jossa olisi maailmankartta ja pitsireunukset vaaleanpunaisen ja kullan väreissä. Mantereita askarellessa tuli ihmeteltyä itsekin niiden sijaintia (onko Afrikka tosiaan näin kiinni Euroopassa ja näin kaukana Amerikasta…??). Pikkuruiset saaret, kuten Irlanti oli koko ajan hukassa, ja kuvista vasta huomasin, että Italian saappaankärki puuttuu kokonaan. Makuun se ei kuitenkaan vaikuttane. Sisällä on suklaakakkupohja tuoreista mansikoista tehdyllä moussella.

Tässä kakussa pääsin testaamaan Claire Bowmanin eternity-pitsimattoa: todella upea ja monikäyttöinen. Pitsiaine on Bowmanin valmista kullanväristä.

Onnittelut vielä maisterille!

image

image

4 Comments

  1. Helmis says:

    Kommentti tulee vähän myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

    Kiitos vielä kakusta, kakku oli upea ja herkullinen. Emme päivänsankarin kanssa uskoneet että näin hienon toteutuksen saisi edes tehtyä. Laatutyötä niin ulkonäön kuin maunkin puolesta. 🙂 Suosittelemme sinua lämpimästi kaikille kakun tarpeessa oleville!

    T. Päivänsankarin sisko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: