Maatilakakku Late Lampaalla

Kakkujen tekoon tuli pieni tauko. Äitini kuoli täysin yllättäen, mikä aiheutti tietenkin monenlaista myllerrystä, tunnetiloja ja hirvittävästi hoidettavia asioita. Ensiksi ajattelin, etten leivo muistotilaisuuteen kakkua, sitten ajattelin, että olisihan se kuitenkin hienoa tehdä hänen muistokseen omannäköinen kakku. Lopulta kuitenkin päätin, että tekemistä riittää ihan muutenkin, joten pitopalvelu hoiti asian. Mikä oli oikea ratkaisu.

Mutta nyt viikonloppuun mahtui yksi macarontilaus, kakunkoristelukurssin vetäminen ja tämä maatilakakku sisarusten yhteissynttäreille. Sankareiden äidin  kanssa päädyttiin kurpitsakakkupohjaan ja tuorejuustokreemiin. Ohje oli amerikkalainen ja kanelilla,vaahterasiirapilla ja vaniljalla maustettu kreemi oli aika makeaa, mutta muuten yhdistelmästä tuli hyvä ainakin minun makuuni.

 

 

imageimage

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: