Kitty White ruusupursotuksilla

Hello Kitty -kakkuja olen tehnyt ennenkin kaksiulotteisella kuviolla, mutta nyt sain mallikuvan, jossa hahmo on kolmiulotteinen ja toteutus todella hellyttävä ja tyylikäs. Kakkua tehdessä rupesi kiinnostamaan, että mikä juttu tämä kissa oikein on. Ja yllätys yllätys, eihän se mikään kissa ole ja tällä hahmolla on ihan omakin nimi.

Wikipedia osasi nimittäin kertoa (ja miksi emme uskoisi):

”Hello Kitty (jap. ハローキティ, Harō Kiti) on joukko japanilaisen Sanrio-yhtiön hahmoja, joista tunnetuin on kuvitteellinen hahmo Kitty White. Kitty esiintyy sarjakuvissa ja animaatiosarjoissa sekä on myös koristeaihe laajassa Hello Kitty -tuotesarjassa. Kitty on valkoinen, keltanenäinen kissamainen hahmo, jonka vasemmassa korvassa on yleensä punainen rusetti. Usein Hello Kitty -sanaa käytetäänkin virheellisesti viittaamaan itse Kitty White -hahmoon. Kitty White ei vastoin yleistä uskomusta ole kissa, vaan pieni tyttö. Hahmo on britti, rakastaa omenapiirakkaa ja hänen vanhempiensa nimet ovat George ja Mary White. ”

On se mahdottoman söötti! Ja onnea sille pienelle synttärisankarille, joka tämän kakun sai!

 

IMG_1653IMG_1651IMG_1652

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: