Red velvet diplomeilla

Red velvet -kakku on amerikkalainen keksintö, jonka punainen väri saadaan elintarvikeväristä ja jonka rakenne on samettisen pehmeää. Tämä on toinen yritykseni eikä tästä samettista tullut vieläkään, eli täytyy jatkaa harjoituksia. Kreemitäytteeseen tuli voita, Philadelphia-juustoa, tomusokeria, vaniljauutetta sekä omana keksintönä Baileys-likööriä. Kakku on todella hyvää, mutta tuhtia tavaraa.

Kakku tehtiin Rukalla mökkiolosuhteissa juhlistamaan kahta valmistunutta. Toinen sai 10 vuoden uurastuksen jälkeen eMBA-tutkinnon valmiiksi ja toinen opiskeli Sydneyssä Event Diploman, mikä tarkoittaa tapahtumien järjestämiseen perehtymistä. Tästä riitti pienelle porukallemme juhlimisen aihetta.imageimageimage

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: