Jouluinen monitoimikakku | Kirsin Kakut

Jouluinen monitoimikakku

Syntymäpäivä, eläköityminen, joulu ja valmisteilla oleva väitöskirja – siinä asiat, jotka haluttiin samaan kakkuun. Joulu oli helpoin ratkaistava, pohjassa ja täytteessä on joulun makuja, ja koristeina marsipaanista joulutähti sekä mistelin lehtiä marjoineen.

image

Eläketeemaa piti miettiä vähän kauemmin. Lopulta ratkaisu oli aika yksinkertainen: työpaikan logo tuunattuna jouluiseen asuun ja eläkepäivät laitettiin painamaan vaakakuppia alaspäin. Samaan aikaan tohtorinhatun saavuttaminen nousee aika korkealle, Syntymäpäivä on numeroita – niin minulle on ainakin vakuutettu…

image

image

Tämän postauksen myötä toivotan kaikille makoisaa joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: