Kirjakakku 3D:nä | Kirsin Kakut

Kirjakakku 3D:nä

Satu Roosilta ja Kaarina Mönkköseltä on ilmestymässä kirja ”Ihmisiksi työssä – työyhteisötaidoilla yhteistä vaikuttavuutta”. Kirjan tiimoilta pidettiin tänään Iisalmessa kirjakahvit, jonne pyydettiin kirjan näköinen kakku.

image

Kannessa musisoi orkesteri, josta pari hahmoa otettiin kakkuun kolmiulotteisessa muodossa pienin taiteilijan vapauksin. Koristeet on sokerimassaa (gumpaste), tukena on käytetty puutikkuja. Sisällä on gluteiiniton suklaakakkupohja kirsikkahillolla ja laktoosittomalla philadelphiatuorejuusto-kermamoussella. Tarkoitus oli kylläkin käyttää mascarponea, mutta sitäpä ei löytynytkään laktoosittomana nyt mistään, vaikka muistelen sitä joskus löytäneeni.

image

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: