Suklaata ja vadelmaa | Kirsin Kakut

Suklaata ja vadelmaa

Hyvän ystäväni Aino-tyttönen täytti vuoden ja sain tehdä juhliin kakun. Toiveita ei juuri ollut, joten kädet oli vapaat. Siinä tapauksessahan saa mitä tilaa. Kakkutrendeissä näyttää oleva paljon korkeita ja kapeita kakkuja, joten halusin kokeilla sellaista. Kreemikuorrute valuvalla suklaakuorrutuksella on myös trendikästä. Alekorista nappaamastani ”Taivaaalliset täytekakut”-kirjasta (Linda Lomelino) löysin ohjeen tähän kakkuun, jossa pohja on vadelmabrownieta (kokonaisia vadelmia upotettu taikinaan ennen paistamista) ja väleissä sekä kuorrutteena on vadelmakreemiä (sveitsiläistä marenkia, voita ja soseutettuja vadelmia paseerattuna). Onnea Ainolle!

image

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: