Saukko kakussa | Kirsin Kakut

Saukko kakussa

Eläkkeelle päässeen Leenan juhlaan ideoitiin kakku, jossa ehdottomasti piti avannosta kurkistaa saukko. Tämä siksi, että Leenan työhuoneen ikkuna avautui järvenlahdelle ja talvella jäiden seasta ilmestyi saukkoja. Toinen teema liittyi rakkaaseen harrastukseen eli retkiluisteluun. Näinpä kakusta tuli hyvin talvinen, vaikka vielä ei jäistä ole tietoakaan.

Saukko on kaulintamassan ja koristemassan sekoitusta. Viikset on tehty ei-syötävistä kukan emeistä, joista pää on pätkäisty pois. Nauhamainen nuudeli olisi käynyt myös, mutta ne olivat loppu. Kakku on ensin kuorrutettu sokerimassalla ja avanto on leikattu sen jälkeen. Pohjalle levitin siniseksi värjättyä voireemiä ja päälle koristelugeeliä (piping gel), joka oli niin ikään siniseksi sävytetty. Elävyyttä hain levittelemällä geelin sekaan valkoista helmiäisgeeliä.

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: