FDA-hyväksytty kakku! | Kirsin Kakut

FDA-hyväksytty kakku!

Maailman ensimmäinen taskukokoinen laite osteoporoosin seulontaan ja diagnosointiin sai amerikkalaisen FDA-hyväksynnän (Food and Drug Administration), mikä on iso juttu tulevan liiketoiminnan kannalta. Taustalla on kuopiolaista tutkimusta ja tuotekehittelyä, onnittelut siis Bone Indexille!

Juhlintaan tarvittiin luonnollisesti kakku ja minäkin pääsin tuotekehittelemään Bindexiä sokerimassasta. Sisällä on mustikkakakkupohja ja sitruunakreemiä. Kansi on sokerimassaa, sivuilla on sitruunakreemiä ja pursotukset on kermavaahtoa.

image

image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: