Kesäinen pyöräkakku – Silho Cakes’n testausta | Kirsin Kakut

Kesäinen pyöräkakku – Silho Cakes’n testausta

Kokeilujen ja harjoittelujen sarjaan kuuluu tämä kakku, jossa testasin Silho Cakes’n muottia ja ainetta (cake mix), jotka tilasin täältä. Cake mix -pakkaus sisältää jauheen, jota vatkataan pitsin valmistuksen tapaan ensin sekoitettuna veteen ja lisätään vielä nestemäinen osa. Aine levittyi marsipaaniveitsellä matolle ihan mukavasti ja annoin kuvioiden kuivua yön yli. Kuivattaminen onnistuu myös uunissa.

Kuvioiden irrottaminen tapahtuu samoin kuin pitsimatoista, mutta nyt keskikesällä ilmankosteuden ollessa vaikka mitä kuviot olivat tahmeita ja ulokkeet tarttuivat helposti toisiinsa kiinni. Niinpä niiden asetteleminen kakun reunoille olikin hieman haasteellista, kuten kuvista voi päätellä. Mutta oletan siis, että kuivemmissa olosuhteissa tulos on parempi.

Kakku on sävytetty ensin siniseksi ja vihreäksi air brushilla, pilvet tein sabluunan avulla. Värin suihkuttamisesta pinta jää juuri sopivan kosteaksi tarjoten hyvän tarttumapinnan kuvioille, kuten myös pitsille.

 

imageimage

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: