Oma hääkakkuni | Kirsin Kakut

Oma hääkakkuni

Niinpä, vietimme mieheni kanssa hääjuhlaa 1.7. läheisimpien ihmisten kanssa. Sään suhteen olimme onnekkaita, kun kesä oli muutoin ollut ennätyskylmä – aurinko paistoi ja lämmintä oli yli 20 astetta. Muutoinkin hääpäivä oli tunnelmaltaan ikimuistoinen, samaan aikaan herkkä, iloinen ja rento päättyen saunomiseen savusaunassa ja uimiseen.

IMG_1742

Ja se hääkakku! Halusin tietenkin tehdä sen itse, mutta juhlapaikalle ei saanut tuoda omia ruokia tai juomia. Perusteltuani asian sain kuitenkin keittiömestarilta erityisluvan tuoda kakun, kiitos siis joustavuudesta!

Kakun mallin valinta oli vaikeaa, eikä sulhasesta ollut tässä asiassa mitään apua. Päädyin juhlavaan ja selkeään malliin. Ylimmäksi tulevaa koristetta en ryhtynyt tekemään itse, vaan etsin rakkainta harrastustamme eli pyöräilyä kuvaavan koristeen netistä. Ensimmäinen Ranskasta tilattu oli pettymys – muuten kuvan mukainen, mutta kooltaan vain 5 cm korkea, ja sitä markkinoitiin hääkakun koristeena! Toinen yritys onnistui sitten paremmin.

Tällainen siitä sitten tuli!

 

IMG_1721

IMG_1790IMG_1791

IMG_1741

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: