Annan ja Tommin hääkakku ja macaronpyramidi | Kirsin Kakut

Annan ja Tommin hääkakku ja macaronpyramidi

 

IMG_0179

Heinäkuu huipentui vanhimman poikani ja rakkaan miniäni tunteikkaisiin ja ikimuistoisiin häihin viime lauantaina. Juhlaa vietettiin noin sadan vieraan voimin Kontulan juhlatalossa Kangasalan Sahalahden kylässä.

Kakku suunniteltiin luonnollisesti morsiusparin toiveiden mukaan nelikerroksisena sisältäen porkkanakakkupohjan ja tuorejuustokreemin. Kukat tein langoitettuina koristemassasta. He toivoivat myös macaroneja ja niiden asettelua varten tilasin Ranskasta pyramiditelineen. Kuljetusmatkaa oli muutama sata kilometriä, joten oli mietittävä tarkasti, miten kakku ja macaronit saadaan perille ehjinä ja riittävän kylmässä tilassa. Tein kakut osat valmiiksi ja ne sekä macaronit pakattiin omissa laatikoissaan autoon kylmäkallejen sekaan. Vaikka vähän jännittikin, että miten siinä käy, niin kaikki säilyi ehjänä ja tuoreena perille asti. Juhlapaikan keittiössä kokosin kakun valmiiksi ja se jäi yöksi jääkaappiin.

Tämä on kyllä paras kakkuni tähän saakka ja sen tämä nuoripari oli ansainnut. Onnea heille vielä 💖!

IMG_18304C2B0A58-0ACB-4FD4-85C3-5C9A485A5D9FIMG_1829

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: